Biltvätt för dyrgripar i Stockholm

När din älskade ögonsten börjar se moloken ut och behöver fräschas upp så lämnas hon lämpligen in på den bästa biltvätt som Stockholm har att erbjuda.

Hon hade tjänat honom så väl och så länge. Peter blev alldeles sentimental när han såg henne stå troget och vänta på parkeringen. Hans ögonsten och pärla. Helst ville han ha henne alldeles för sig själv och var noga med att hustrun inte skulle komma till och potentiellt skada henne.

Men idag såg hon faktiskt ganska moloken ut. Det var pollentider och dammet hade lagt sig som en hinna över henne, vilket förtog hennes annars så vackra glans. En och annan fågel hade dessutom passat på att göra ifrån sig när den passerade över henne. Och när han böjde sig ned för att studera underredet så blev han allt annat än glad. Som det såg ut!

Göra rent själv eller lämna in på biltvätt?

Det var hög tid att kosta på henne en behandling. Som hon såg ut nu kunde han inte visa sig med henne på stan utan att behöva skämmas. Det var helt enkelt alldeles nödvändigt med en grundlig rengöring både invändigt och utvändigt. Skulle han ge sig på att göra det själv?

Nej, det var alldeles för mycket jobb och han skulle säkert bli rätt smutsig själv på kuppen. Han bestämde sig därför för att istället lämna in henne på den bästa biltvätten i Stockholm. Där skulle de ta väl hand om henne och sedan skulle hon platsa vid hans sida igen.

13 Jul 2023