Bra pris på golvslipning i Stockholm

Det som får många att dra sig för att hyra in hantverkare är priset. Vad kostar det egentligen med en golvslipning i Stockholm? Är det verkligen värt det?

Det många oroar sig för är priset. Men du behöver inte oroa dig för det. Det är något som går att räkna ut på kronan på förhand, och du slipper ovälkomna överraskningar. Golvslipning i Stockholm kan kännas som en onåbar dröm, men när man ser till att ta reda på saker och ting så känns det inte lika läskigt efteråt.

Låt oss dock börja med frågan; är det värt det? Ja. Om du har gamla, slitna golv där hemma, så tveka inte att höra av dig till någon som sysslar med golvslipning. Det kommer att ge hela rummet en ny glans, och du kommer inte att ångra dig. Golven blir trevligare, och huset blir ett hem.

En budget på golvslipning

Det beror helt klart på hur stor golvyta som ska slipas. Om du inte orkar räkna ut det själv, eller inte vet hur man gör, så är det lätt att beställa en offert. Då får du det svart på vitt, hur mycket det kommer att kosta just dig. Då kanske du slår till på en gång.

Tänk att du vill slipa upp ett golv av gran. Sedan vill du ha en lackbehandling, som är slittålig. En vanlig golvslipning med lackbehandling på tre stryk kan då kosta ungefär 240 kronor kvadratmetern. Ett rum på 10 kvadratmeter kostar då ungefär 2400 kronor. Ett riktigt bra pris, med andra ord.

22 Apr 2023