Dags för fönsterrenovering i Stockholm

Trötta fönsterkarmar i trä där färgen börjat lossa är inte bra för huset. Då är det dags för en fönsterrenovering i Stockholm för att bevara och förfina.

Det gamla huset hade blivit målat och omhändertaget på de flesta sätt. Men något som av någon anledning glömts bort var fönstren. De var i trä och hade troligtvis aldrig bytts förut. Färgen hade flagnat vilket gjorde det möjligt för fukt att ta sig in i fibrerna. Sedan skulle träet torka i solen och spricka om inget gjordes.

Risken fanns även att fukt skulle ta sig längre in i husfasaden. Något som kunde orsaka mögel, skador och annat elände. Det var dags att byta ut alla fönster utan att förstöra den gamla känslan som bara denna typ av hus kunde ge på ett positivt sätt. Paret Andersson var överens och en firma som jobbade med fönster kontaktades.

Fönsterrenovering med ekonomisk vinning

Inte nog med att firman hade duktig personal när det kom till att renovera eller byta fönster, de hade även bästa priset på fönsterrenovering i Stockholm. Efter att ha bett om experthjälp från firman blev det bestämt att de skulle byta ut alla fönster från två- till treglasfönster. De hade hittat några som var fina och skulle passa perfekt.

Förutom att det äntligen skulle bli tätt i fönsterkarmarna höll treglas värmen inne och kostnaderna blev lägre. Något som frun såg fram emot var att de även höll ljud ute och hon skulle slippa att höra nattrafiken från riksvägen som gick inte långt från deras tomt. Äntligen skulle hon få sova hela nätterna.

27 May 2023