Elektriker i Nacka - en räddande ängel vid elproblem

Idag drivs det mesta i hemmet av el. Därför är det viktigt att hitta en bra elektriker i Nacka när elen inte fungerar eller om ledningarna blivit gamla.

Karin och Per hade köpt gården utanför Nacka några månader tidigare. Glada i hågen hade de flyttat in och börjat inreda sitt drömhem. Men en kväll slogs all el ut i huset. En kväll när det dessutom var kallt och vinden ven. Per lyckades hitta att jordfelsbrytaren gått och slog på den igen. Något han därefter fick göra med jämna mellanrum hela kvällen och natten igenom.

Dagen efter ringde paret efter en elektriker. Som tur var så fanns det en som kunde rycka ut akut, trots att det var samma dag. Parets granne hade som tur var gått och kollat elen löpande under dagen, och hade även han fått slå på elen om igen ett par gånger.

Kunskapen hos en elektriker

Efter att paret hade fått besök av en elektriker i Nacka verkade allt gå som på räls igen. Elektrikern hade snabbt hittat en utomhuskontakt som läckte in vatten, och det var därför som jordfelsbrytaren hade gått. Men bara några månader senare fick paret samma problem igen.

Även denna gång tog paret hjälp av samma elektriker och nu gjordes en ordentlig översyn av all el på gården. Det visade sig vara något av ett detektivarbete, där elektrikern verkligen visade sig på styva linan. Några veckor senare gick elfirman igång med att byta ut alla gamla elledningar på gården, för att slutligen säkra elförsörjningen.

28 Jul 2023