Enkelt sätt att bli av med din trasiga bil i Södertälje

Att bli av med en trasig bil kan vara besvärligt när det gäller att transportera den till en bilskrot. För att underlätta för dig erbjuder vi kostnadsfri hämtning av din bil och tar hand om den åt dig på vår bilskrot i Södertälje.

Du behöver inte oroa dig för att bli av med din bil, även om den inte längre fungerar. Allt du behöver göra är att ha ditt registreringsbevis och en giltig legitimation som visar att du är ägaren. Självklart behöver du också ha bilnyckeln tillgänglig.

Vi kommer med vår bärgningsbil och hämtar upp bilar av olika modeller som är tillverkade från och med 1995. Det bästa är att vi erbjuder denna tjänst utan några extra kostnader för dig som kund. Om du har en äldre bil kan du också bli av med den genom oss, men då tillkommer en skrotningsavgift på 1500 kronor. Vi tar hand om allt pappersarbete åt dig.

Upptäck försäljning av reservdelar på vår bilskrot i Södertälje

Bilar som är trasiga eller har krockskador kan fortfarande ha ett värde genom sina användbara reservdelar. När du kommer till vår bilskrot i Södertälje värderar vi din bil. Vissa bilar köper vi in för att sälja deras värdefulla delar, såsom katalysatorer och andra komponenter.

Andra bilar som kommer in är redo att demonteras och skrotas direkt. Vi plockar isär bilen helt och hållet och tar tillvara på vissa detaljer, såsom fälgar och strålkastare, som kan fungera som reservdelar. De övriga delarna sorteras och transporteras till en metallskrot för återvinning.

Det är viktigt för oss att hantera de miljöfarliga ämnena i din bil på ett ansvarsfullt sätt. Vi ser till att dessa ämnen behandlas korrekt och skickas till en deponi för att minimera deras påverkan på miljön.

4 Oct 2023