Få hjälp med fastighetsskötsel i Dalarna

Ta hjälp med att ta hand om dina fastigheter. Med fastighetsskötsel i Dalarna håller du koll på skötsel av fastigheten, trädgården och även säkerheten.

Anders hade arbetat som fastighetsskötare i över 20 år. Han trivdes bra med att arbeta med fastigheter, men även med människor. Anders älskade när allt fungerade som det skulle, men om det inte gjorde det, så ville han få det att fungera. Det skulle vara trivsamt för alla i fastigheten.

En dag fick han ett samtal från en oroad hyresgäst. Hon hade upptäckt att det läckte in vatten från taket och visste inte alls vad hon skulle göra. Anders tog sig genast tid att besöka lägenheten för att se vad som hade hänt. I lägenheten visade det sig att det hade blivit en betydande skada på lägenheten och det behövdes lösas snabbt.

Flera uppgifter inom fastighetsskötsel

Anders tog på sig att anlita ett företag som tog hand om reparationen av skadorna. Företaget jobbade även tillsammans med hyresgästen för att se till att hon blev nöjd med resultatet. Under tiden fortsatte Anders med fastighetsskötsel i Falun. Han reparerade dörrar, klippte häckar, klippte gräs och mycket mer.

Trots att det ibland kunde vara ett stressigt arbete, så älskade Anders sitt jobb alldeles för mycket för att lämna det. Han älskade att få allting att fungera som det skulle och visste att han hade en viktig roll i hyresgästernas liv. Han gjorde det både tryggare och bekvämare för alla dem som bodde där.

29 Apr 2023