Kiropraktor löste problem med bröstrygg i Vasastan

Det är obehagligt när något ligger fel i ryggen. Man vill knycka till för att få allt på plats med det krävs en kiropraktor i Vasastan för att lösa problemet.

Kerstin hade frågat Erik säkert hundra gånger om varför han åmade sig hela tiden. Hade han ont? Han avfärdade hennes frågor men slutade inte med sitt absurda beteende. Hon försökte få massera honom men han tackade vänligt men bestämt nej till hennes erbjudande. Något som hon fann mycket irriterande då hon såg att han led.

Till sist tröttnade hon på hans sätt att hela tiden skruva på sig. Så hon hämtade sin mobil och tog fram ett nummer till en kiropraktor som hon använt sig av tidigare. En mycket kompetent och lugn terapeut som med säkerhet skulle ta väl hand om hennes make och se till att hans besvär försvann.

Blev knäckt hos kiropraktor

Hennes kiropraktor i Vasastan hade ingen tid förrän nästa vecka men bokade in hennes make då. Denne lovade att höra av sig om det kom ett återbud. Kerstin berättade inte för Erik om sitt tilltag utan beslöt sig för att vänta tills det var dags att åka på den bokade tiden. Men de hade turen med sig och bara några timmar senare ringde kiropraktorn och berättade att han hade en tid.

Kerstin lurade in Erik i bilen med förevändningen att de skulle åka och handla. Vilket gick bra då han enligt honom själv inte hade ont. Det blev lite diskussion när de kom till kiropraktorn men till sist gick han in. När hon parkerat bilen och kom in på mottagningen var han redan klar. Han stod och pratade glatt med kiropraktorn och skruvade inte längre på sig hela tiden.

1 Jul 2023