Målare i Stockholm för förnyelse

Om du har köpt en lägenhet eller ett hus, vill du förmodligen göra några förändringar. För att måla och tapetsera kan du anlita en målare i Stockholm.

Det är förmodligen sällan som någon flyttar in i ett hus eller en ny lägenhet där ingenting behöver förändras. När den tidigare ägaren flyttat ut sina möbler och annan inredning framträder bostadens skavanker klara och tydliga. Det kan handla om slitna golv eller väggar och tak som påverkats av tidens tand.

Men det mesta går att ändra med relativt enkla medel. Ett sådant exempel är målning och tapetsering. Färgen på väggarna passar inte till den hemmiljö som de nya ägarna vill skapa. Tapeterna kan ha blivit missfärgade av långvarigt cigarettrökande. Färgen och inpyrd lukt ska bort!

Ny färg med målare i Stockholm

Din nyinköpta villa har stor potential men du är inte överens med villans färgsättning interiört. Fasaden behöver åtgärdas på sikt och fönster och andra snickerier måste ses över. En akut åtgärd är att färgen på husets fönster ska skrapas bort och därefter följer slipning, kittning och målning. Om inte, finns det risk att träet ruttnar.

Eftersom du vare sig kan eller vill måla själv, tar du kontakt med en målare i Stockholm. En representant från en målerifirma kommer på besök och hon räknar på projektet. Förutom att fönsterna ska fixas vill du ha målat och tapetserat väggarna invändigt i huset. Du får en offert på hela arbetet som för övrigt ger rätt till rotavdrag i din kommande deklaration.

12 Jul 2023