Sanering i Linköping ett måste

När en bostad i Linköping bebotts av en person som inte kunnat ta hand om sin hygien kan en sanering bli nödvändig, för att stoppa förorening och ohyra.

Lägenheten som Linus ärvt av sin gamla moster är inte alls vad han tänkt sig. Han har inte haft kontakt med henne sedan han var liten och visste inget om hennes liv. Tyvärr visade det sig att hon varit ensam och utan släkt och vänner. Mat hade hon beställt online och räkningarna betalades via internet.

Därför hade ingen insett hur illa det var. Inga, som hon hette, hade inte mått bra och haft svårt att ta hand om sig själv och sitt hem. När hon hamnade på sjukhus, och Linus fick vetskap om hur det var fatt, hade lägenheten omvandlats till en soptipp. Det var skräp överallt och lägenheten var smutsig och behöver saneras.

Sanering transformerade

Hans moster var fortfarande vid liv så ärvt kanske var fel ord. Han hade fått ta över den då hon tagits in på ett äldreboende där hon skulle få hjälp. Linus kontaktade experter på sanering i Linköping. De kom för att ta en titt på lägenheten och gav sedan information om kostnader och hur lång tid det skulle ta.

Det tog en vecka att få ordning på lägenheten och få bort smuts och ohyra. Lägenheten var betydligt finare än vad Linus hade kunnat hoppas på. Smutsen hade dolt det mesta. Något sliten var den och krävde lite omsorg, men det var allt. Tack vare saneringsfirman hade lägenheten nu en fräsch doft och man kunde inte tro att den tidigare varit så smutsig.

22 Jun 2023